+31 6 546 671 63 info@sammach.com
Selecteer een pagina

Clinton a spus că medicii pe care îi cunoaște sunt disperați ca reforma să fie adoptată

„Accesul la îngrijire și alegerea medicului pentru persoanele în vârstă, baby boomers și familiile militare prezintă un risc serios – iar Congresul trebuie să stabilească formula de plată o dată pentru totdeauna în acest an”, a spus Rohack.

În bugetul său pentru 2010, președintele Obama a presupus că reducerile programate vor fi anulate de Congres încă o dată. Și o altă soluție Band-Aid se poate întâmpla foarte bine, dar există și două acte legislative în Congres care ar oferi o soluție mai permanentă prin abrogarea SGR.

Un proiect de lege în Senat ar elimina formula, dar nu oferă nicio alternativă. Acest proiect de lege a fost învins într-un vot procedural în octombrie, indicând faptul că nu are sprijin pentru a trece Senatul. Liderul majorității Harry Reid (D-Nev.) A declarat că senatorii vor vota din nou asupra proiectului de lege, după ce va fi adoptat un proiect de lege privind reforma în domeniul sănătății.

Camera Reprezentanților a introdus săptămâna trecută propria sa versiune a abrogării SGR. Ar înlocui formula SGR cu o creștere anuală a plății egală cu 1% mai mult decât creșterea produsului intern brut. Pentru medicii din asistența medicală primară și preventivă, rambursarea ar fi cu 2% mai mare decât PIB-ul. În curând se așteaptă un vot asupra acestui proiect de lege.

Între timp, CMS își finalizează propunerea de a elimina medicamentele administrate de medic din definiția „serviciilor medicului”. Această mișcare se așteaptă să reducă severitatea reducerilor de plată dacă Congresul nu reușește să revizuiască formula SGR.

Medicii au presat mult timp CMS pentru a pune medicamentele în beneficiul Medicare Partea D, mai degrabă decât să le păstreze în Partea B, secțiunea Medicare care determină cât de mulți medici sunt plătiți.

“În timp ce această decizie nu va afecta plățile pentru servicii în cursul anului 2010, CMS proiectează că va avea un efect pozitiv asupra actualizărilor viitoare de plată”, a declarat Jonathan Blum, directorul Centrului CMS pentru Medicare Management, într-un comunicat de presă.

CMS a anunțat, de asemenea, că majoritatea spitalelor vor primi o actualizare a inflației de 2,1% în plățile pentru serviciile ambulatorii furnizate pacienților Medicare. Cu toate acestea, spitalele care nu au participat la programul de raportare a datelor privind calitatea departamentului ambulatoriu spital vor vedea plățile reduse cu 2 puncte procentuale, rezultând o actualizare de 0,1% pentru 2010.

Centrele chirurgicale ambulatorii vor primi o actualizare a inflației de 1,2% începând cu 2010.

, ,

Autoritățile nu au raportat nicio situație de furt de identitate care să poată fi urmărit de un laptop al companiei de asigurări răpită, cu date personale de până la 187.000 de medici, dar Asociația Medicală Americană solicită în continuare medicilor să își monitorizeze ratingurile de credit pentru eventuale fraude.

Asociația Blue Cross-Blue Shield (BCBSA) a oferit medicilor monitorizarea gratuită a creditului după ce a anunțat că unul dintre angajații săi a părăsit biroul cu un computer laptop care conține o copie necriptată a unei baze de date de 850.000 de medici care contractează cu Blue Cross-Blue Shield companii.

Angajatul a raportat laptopul furat din mașină în august.

Baza de date a inclus numele medicilor, adresele, numerele de identificare a contribuabililor și numerele de identificare ale furnizorului național. De la sine, aceste date nu ar permite furtul de identificare, dar BCBSA a estimat că 16% până la 22% dintre medici își folosesc numerele de securitate socială în locul unui număr de identificare al contribuabilului sau al furnizorului.

Asociația a ținut mama despre incident până la începutul săptămânii trecute, când a spus companiilor membre să informeze furnizorii din rețelele lor despre furtul de date. Oficialii au spus că a durat mult timp pentru a stabili exact ce se afla pe laptopul furat.

Un purtător de cuvânt al BCBSA a declarat că asociația nu a primit niciun raport despre medicii care au devenit victime ale fraudei de identitate ca urmare a încălcării securității.

El a spus că angajatul a încălcat politica companiei scoțând o copie necriptată a fișierului bazei de date din sediul grupului.

BCBSA oferă un an de monitorizare gratuită a creditului oricărui medic care o solicită prin planul său local de Blues.

Un purtător de cuvânt al Asociației Medicale Americane a declarat că grupul nu a primit rapoarte independente de la medici despre activitate suspectă.

Președintele AMA, J. James Rohack, MD, a emis o declarație încurajând medicii să preia oferta de monitorizare a creditelor. Rohack a sugerat, de asemenea, ca medicii „să fie vigilenți împotriva oricărei rețete sau cereri depuse în mod fraudulos în numele lor”.

El a spus că grupul lucrează cu BCBSA pentru a dezvolta alte modalități de a proteja medicii de problemele care rezultă din furtul de date.

,

WASHINGTON – Grupurile de medici și-au petrecut săptămâna pregătindu-se pentru un vot programat săptămâna viitoare cu privire la formula de plată Medicare, între timp senatorii au renunțat la reforma asistenței medicale.

Camera urmează să voteze asupra unui proiect de lege care ar abroga formula ratei de creștere durabilă (SGR), care determină modul în care medicii sunt plătiți în baza Medicare și îl înlocuiesc cu unul nou. Votul va avea loc la doar câteva săptămâni după ce Senatul a încercat și nu a reușit să adopte o măsură similară.

În ciuda eșecului Senatului, medicina organizată este optimistă cu privire la faptul că Camera va avea suficiente voturi pentru a renunța definitiv la formula defectuoasă.

“Cred că Casa este probabil să o treacă”, a spus Jack Lewin, MD, CEO al Colegiului American de Cardiologie.

Lori Heim, MD, președintele Asociației Americane a Medicilor de Familie (AAFP), a fost de acord.

“Suntem cu siguranță mai speranți că va avea loc în Cameră”, a spus Heim. „Suntem cu prudență optimiști”.

SGR a fost dezvoltat în 1997 ca o modalitate de a preveni creșterea prea rapidă a plăților Medicare prin indexarea rambursărilor la modificările produsului intern brut (PIB). Dar cheltuielile cu asistența medicală au crescut mult mai repede decât PIB-ul, astfel încât formula SGR a suga norm pret farmacii impus reduceri de la an la an și, în fiecare an, grupurile de medici pledează pentru ca Congresul să îl anuleze. Până în prezent, au avut succes, dar s-au acumulat miliarde de dolari datorii în urma neimplementării reducerilor.

Senatorii au votat împotriva măsurii în octombrie, deoarece soluția – care se estimează că va costa 245 miliarde de dolari, dar este acum stabilită la 210 miliarde de dolari – nu a avut compensări financiare, deci s-ar fi adăugat la deficitul federal.

Nici proiectul de lege în așteptare în Parlament nu are compensări financiare. Cu toate acestea, există o diferență cheie în modul în care Camera și Senatul au gestionat datoria. Parlamentarii au votat în rezoluția bugetară din 2010 adoptată la începutul acestui an pentru a accepta 210 miliarde de dolari ca fiind deja parte a deficitului federal.

„Este o parte a datoriei naționale chiar acum”, a explicat Lewin. “Sunt bani amuzanți. Nu există bani pentru a-i plăti. Este pur și simplu să fii sincer în legătură cu asta”, a explicat Lewin.

Dar în versiunea Senatului a proiectului de lege SGR, datoria nu a fost considerată parte a deficitului. Asta însemna că – cel puțin pe hârtie – senatorii se așteaptă ca medicii să ia reduceri uriașe de plată în următorii ani.

Această nuanță bugetară este unul dintre motivele pentru care democrații Blue Dog conservatori din punct de vedere fiscal din Cameră au indicat că probabil vor sprijini proiectul de lege SGR, au spus Heim și Lewin.

Propunerea Camerei ar menține plățile cu un pas înaintea PIB-ului prin înlocuirea formulei SGR cu o creștere anuală a plăților egală cu 1% mai mult decât creșterea PIB – cu 2% mai mult pentru medicii primari și preventivi.

Fără măsuri legislative în acest an, medicii s-ar confrunta cu o reducere de 21% a rambursărilor în 2010 și o reducere suplimentară de 2% pe an timp de câțiva ani după aceea, potrivit Biroului bugetar al Congresului (CBO). Dar, cu factura, taxele plătite medicilor sub Medicare ar crește cu aproximativ 105 miliarde de dolari pe parcursul a 10 ani.

Dacă Camera va adopta proiectul de lege săptămâna viitoare, ar trebui să meargă la Senat pentru vot. Și dacă senatorii ar fi refuzat să adopte un proiect de lege care nu a fost compensat înainte, nu există nicio indicație că acesta va trece la un al doilea tur.

„Aceasta este problema”, a spus Heim. „Cu toate acestea, dacă va trece prin casă, va avea un anumit impuls.”

Dar Lewin este îngrijorat.

“Sunt îngrijorat că Senatul este mult mai nefavorabil, deoarece Senatul vrea să găsească banii și să-i plătească în buget și nu cred că o pot face”, a spus el.

În Senat

Între timp, liderii democrați din Senat lucrează pentru a obține suficient sprijin pentru a câștiga 60 de voturi din baza lor pentru a adopta legislația privind reforma în domeniul sănătății.

Liderul majorității Senatului Harry Reid (D-Nev.) Și alți democrați au declarat că Senatul va vota asupra măsurii până la sfârșitul anului.

Reid a trimis proiectul de lege – o versiune combinată de la Comitetul de finanțe și Comitetul pentru sănătate, educație, muncă și pensii – la OBC în urmă cu câteva săptămâni. S-a așteptat un „scor” săptămâna aceasta, dar până acum nu a fost postat pe site-ul web al OCB.

În timp ce parlamentarii au așteptat un scor, fostul președinte Bill Clinton a vizitat Capitol Hill săptămâna aceasta pentru a-i îndemna pe senatori să treacă rapid pentru a adopta o reformă cuprinzătoare a asistenței medicale, numindu-l „un imperativ economic”.

Clinton a spus că medicii pe care îi cunoaște sunt disperați ca reforma să fie adoptată.

“AMA l-a aprobat, asistentele medicale, AARP”, a spus el. „Adică, fiecare medic pe care îl știu țipă în fiecare zi din cauza modului în care întreaga cerință de finanțare și birocrație a sistemului de sănătate a luat bucuria de a practica medicina și de a lua mai mult timp.”

Senatorii discută, de asemenea, limbajul avortului în legislația lor, după ce a fost aprobat un amendament controversat pentru a restricționa avortul ca parte a proiectului de lege privind asistența medicală a Casei.

Amendamentul Camerei ar împiedica guvernul să ofere avort în planul său public și îl va face ilegal pentru asigurătorii privați care participă la schimbul de asigurări creat în proiectul de lege de la asigurarea avortului, cu excepția cazului de viol, incest sau atunci când sănătatea femeii este în pericol.

Proiectul de lege al Senatului – deși nu a fost publicat oficial – folosește același limbaj care a fost inclus inițial în proiectul de lege al Camerei. Acest limbaj spune că cel puțin un plan de sănătate în cadrul schimbului ar trebui să ofere servicii de avort și cel puțin unul nu ar trebui. Se spune că niciun plan de sănătate nu ar fi discriminat pentru decizia sa în ambele sensuri.

,

WASHINGTON – Când proiectul de lege privind reforma în domeniul sănătății va fi votat în Senat, acesta va conține un plan public, a declarat astăzi președintele Comisiei pentru sănătate, educație, muncă și pensii (HELP).